Grote werken, gigantische veranderingen, groene steun, geweldig groepswerk en goede handen!


In de loop van januari 2024 werden de grote werken op de speelplaats verder gezet. Er werd onder andere een wadi gegraven, een arena aangelegd, zand gestort in functie van de zandbak en ook het speelveld kreeg verder vorm. 
 

Met een kleine groep van Vrienden van de Speelplaats werden eind januari enkele bomen en struiken uitgekozen. Daarnaast werd mogelijk gemaakt dat nieuwe voetbal- en basketbaldoelen in gebruik konden worden genomen. Dankzij de gulle steun van de ouderraad kunnen de leerlingen voortaan naar hartenlust voetballen en basketten met professionele en duurzame doelen! Wat een gigantische verandering!

1000x maal dank aan de ouderraad van VBS De Bloesem en iedereen die hun fantastische acties steunen!!!


Op zaterdag 17 februari werd opnieuw met veel enthousiasme (én in de lentezon) samengewerkt met de Vrienden van de Speelplaats aan enkele projecten die voor mooie veranderingen op de speelplaats zorgden. Enkele teams gingen aan de slag om:

1) de arena op te bouwen aan de hand van gerecupereerde betonnen zitbanken en gewipte tegels (met grote dank aan trouwe en zeer handige Vrienden van de Speelplaats)


2) de zalig grote zandbak te omranden 


3) verschillende bomen en struiken aan te planten 



4) het speelveld af te schermen van de rest van de speelplaatszones


We kijken alvast uit naar een volgende werkdag op 
zaterdag 23 maart!

Geven jullie er dan ook mee een lap op?! 


Zo zorgen we er samen voor dat de leerlingen heel snel kunnen genieten van de speelheuvel en de zandbak! Op deze werkdag plannen we onder andere om plantvakken aan te brengen op de speelheuvel, de zandbak verder af te werken, de wadi te beplanten, schors aan te voeren, ... ! 

Veel concrete plannen en dus hopelijk ook veel helpende handen! 


DANKJEWEL VRIENDEN VAN DE SPEELPLAATS!











Reacties