Omgevingsvergunning, tegels wippen en startschot van de grondverzetwerken: 3x check!

November 2023 bracht ons het goede nieuws dat de omgevingsvergunning voor het uitvoeren van de werken op de speelplaats werd goedgekeurd. Dit betekende dat we echt uit de startblokken konden schieten om ervoor te zorgen dat de eerste grondwerken zo snel mogelijk door een aannemer konden uitgevoerd worden.

Op 9 december 2023 werden de Vrienden van de Speelplaats voor de laatste werkdag van het werkjaar bijeengeroepen. Het doel van die dag was om de speeltoestellen af te breken (die we later opnieuw zullen hergebruiken) en de tegels te wippen van de zone achteraan de speelplaats. Er werd efficiënt te werk gegaan zodat na een halve dag werk door nieuwe en bekende Vrienden van de Speelplaats de klus geklaard kon worden.


Wijzigingen in de planning van de aannemer en aanhoudende vrieskou maakte dat later dan voorzien gestart kon worden met het uitvoeren van de eerste grondverzetwerken in functie van het aanleggen van de speelheuvel en de wadi maar ... de vreugde was nog zo groot als op maandag 15 januari eindelijk kranen de speelplaats opreden ...!





Reacties